Ny inredning och vännerna i stan

Mamma Mus är så nöjd med sina nya möbler och hon längtar efter att bjuda hem alla sina vänner på en stor härlig höstfest.

Image1

Ännu så länge så blommar sommarblommorna utanför dörren men de håller på att vissna så det börjar nog bli dags att höstpynta lite.

15

Mamma Mus planerar sin höstfest tillsammans med Mamma Nallebjörn. Efter höstfesten kommer familjen Nallebjörn att gå i ide. Men de ser fram mot mycket god mat på festen för de behöver äta mycket innan de sedan ska sova hela vintern.

16

Mormor Mus är mest nöjd med inköpet av en TV, hon tittar gärna på barnprogram tillsammans med de små barnbarnen.

5

Vännerna som bor i stan är bjudna på höstfesten. Det är familjen Kanin. Kaninfamiljen älskar att samlas i salongen på söndagar för att dricka te och äta chokladtårta eller morotskaka.

4

Familjen Perser Katt är en annan familj som också är vänner med familjen Mus. Precis som familjen Mus älskar de ost och kex och de brukar köpa med sig många goda ostar från staden till familjen Mus. Här sitter de och har fredagsmys i TV soffan. Barnen har fått Coca cola men de minsta kattungarna föredrar att leka på golvet istället för att sitta stilla i soffan.

untitled

Familjen Tabby Katt är en annan familj som bor i staden. Mamma Tabby Katt tycker om att handarbeta så hon har lovat att hjälpa Mus familjen med gardiner till deras nya hus. Hon har precis sytt klart den fina kudden till fåtöljen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s